Pravila korišćenja

Dobrodošli na portal MagazinHub.com. Korišćenjem bilo kog dela MagazinHub.com portala automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala MagazinHub.com, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Nijedan deo portala MagazinHub.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Lična, autorska i druga prava

Sadržaj objavljen na MagazinHub.com portalu ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka MagazinHub.com portala, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati štetu MagazinHub.com portalu ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na MagazinHub.com portalu povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na druge web stranice i oglašivači

MagazinHub.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje MagazinHub.com  portala koristite na vlastitu odgovornost i MagazinHub.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

MagazinHub.com portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica koje kreiraju treća lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Portal MagazinHub.com nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama koje kreiraju treća lica.

Sajt Nova. rs nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na MagazinHub.com portalu kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu. Poslovni odnos izmedu oglašivača i korisnika na MagazinHub.com portalu i izvan MagazinHub.com portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te MagazinHub.com portal nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup MagazinHub.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz odredeni sadržaj nije navedeno drugačije.

Poštovani čitaoci molimo vas da pre pisanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentari u kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici MagazinHub.com portala.

Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije sajta MagazinHub.com.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka i cookies

U pogledu pitanja vezanih za obradu i zaštitu vaših ličnih podataka i korišćenje kolačića molim vas da pogledate našu Politiku privatnosti.

Izmene uslova korišćenja

MagazinHub.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama MagazinHub.com portal može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na MagazinHub.com portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Verzija od 28.02.2020.