Ideje za elegantna kupatila

Elegantno kupatilo slika

Kupatilo u belom olakšaće vam da stvorite svež i čist ambijent. Takođe vam omogućava da budete kreativni kada koristite boje i detalje ,i skrenete pažnju na određene elemente u dekoraciji . Mnogima je najvažnija baš svežina i čist ambijent a opet neki ne vole belu boju u kupatilu jer smatraju da tako kupatilo liči na "operacionu salu" . Možete dodati malo topline u belom kupatilu uključivanjem "zemljanih" nijansi . To može biti u vidu pločica, malog tepiha, sitnica poput raznih galanterija npr.dozer za tečni sapun, čaša za četkice ili slično ili čak odabirom odličnog kupatilskog nameštaja u toplijim bojama. Ovi detalji često koriste takvu teksturu da kupatilo izgleda prijatno i lepo zahvaljujući ovim detaljima. Koristite svetlo na plafonu sa dodatnim lampicama pored ogledala.

Za čist i jedinstven izgled opredelite se za kupatilski nameštaj bele boje ,nema potrebe za izražajnije boje ako uživate u belini čistog i svežeg izgleda.

Beli elementi u kupatilu uklapaju se savršeno bez obzira na boju zidova ili plafona.Ukoliko se odlučite za belo kupatilo možete koristiti staklena vrata na tuš kabini i veliko ogledalo kako bi dodali prostranost i svežinu Vašem prostoru .

Da bi se povećavala prostornost malog kupatila pored korišćenja bele kao osnovne boje razmislite o otvorenim policama. Tu mislimo na praktične elemente koje nemaju frontalna vrata .

Ako imate veće kupatilo ovalna samostalna kada i mala bela stolica mogu vam biti divan detalj.

Da li vam se dopao članak? Prijavite se na našu listu i ne propustite nove objave.

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali

O autoru

Vodjena valutom: "We have tomorrows for reason." Volim da razmenjujem mišljenja , cenim komentare, volim putovanja i dobru knjigu (dramu/triler)